Virgen del Carmen 2

image

Eilinen Virgenin laivaretki keräsi muellen täyteen väkeä. Ihmismassa tungeksi etenkin Virgenin ja San Telmon pyhimyksen kulkureitillä kirkolta kalasatamaan. Lopulta molemmat saatiin laulujen saattelemana veneisiin, jotka lähtivät käyttämään pyhimyksiä – kuulemani mukaan – Garachicossa saakka. Merireissun jälkeen kulkue palasi kaupunkikierroksen kautta takaisin isolle kirkolle ilotulitusten kera.
Tämä tuhansia ihmisiä kerännyt tapahtuma on todella kokemisen arvoinen! Kuvat kertovat vain osan tunnelmasta. Taas kerran täytyy ihmetellä täkäläisten kykyä ja innostusta viettää näitä erikoisia perinnejuhlia.

2 thoughts on “Virgen del Carmen 2

  1. No ei voi kyllä muuta, kun ihmetellä, kun siellä koko ajan tapahtuu jotain! Eihän sieltä varmaan malta tulla Suomeen ollenkaan, kun jatkuvasti on jotain mielenkiintoista!! Eikä todellakaan ole autiota kesällä, niinkuin me joskus luultiin :-). Kiva kun olet siellä tähän aikaan vuodesta ja välität meille tänne Suomeen fiestan tunnelmia! PS. huimat kävijämäärät sinun blogissa, enkä ihmettele yhtään!

  2. On komeieta valokuvia Puerton nykyjuhlista. Suomessakin laivoja nähtävissä, ne ovat Helsingissä, maailman suurimmat purjelaivat. Historiallisesti Puerton
    FIESTAT ovat ainutlaatuisia siksi, että sellaisia ei luterilaisessa konseptissa
    ole nähtävissä – ainakaan suomalaisten järjestäminä.

    Terveiset Suomen Turuust`

    ML , Veikko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *