Workshops

image

Tänään osallistuin messuilla kolmeen workshopiin. Järjestelyt olivat oikein toimivat, materiaalit maksuttomia ja käytössä oli simultaanitulkkaus saksa-englanti.

Ensimmäisessä tehtiin pieni scrapbook, koristeltu taittelukirja, josta voi työstää valokuvakertomuksen, kutsukortin, onnittelukortin, tai muun jutun, vain mielikuvitus on rajana.

Tiedätkö mitä on Zentangle? Se on mietiskelypiirtämistä, jossa tietoisesti täytetään erilaisilla piirroselementeillä paperia. Vähän sama asia kuin mandala, mutta ei niin säännönmukainen ja jokainen tekee oman käsialansa mukaan. Zentangle on ilmeisesti suosittua Saksassa, koska siitä on julkaistu kirjoja ja kurssejakin pidetään. Zen nimessä on, niinkuin siitä arveleekin, viittaus mietiskelyyn ja tietoiseen läsnäoloon. – Tätä lajia ei siis piirretä esim. puhelimeen puhuessa.

Kolmas workshop oli lahjapaketointia. Siitäkin on tehty oma erikoisalansa, näköjään. Teimme hauskat ”käsilaukkupaketit”.

Tuotokseni ovat tässä:

image

3 thoughts on “Workshops

 1. Hei Peter!
  Kyllä voimme käydä. Täytyy sopia vaan aika, kysyn asiaa kerholta!
  Terv. Riitta

 2. Terve ! Kävin viikolla kerhon Taidepiiriä moikkaamassa ja annoin heille niitä terkkareita värikyniä varten. Edelleen eräät eivä olleet kuulleetkaan että lyijy- ja värikynillä pitäisi olla erikartioisia teroittimia. Kävisimmenkö yhdessä piirissä kertomassa a) Creativeworldista ja b) Zentanglesta ?
  Jonnenjoutavan ystävänpäivän terveiset teille molemmille! Me olemme ystäviä ”merkkipäivästä” riippumatta. Pitäkööt jenkit omansa, jos haluavat.
  t.
  Peter

 3. Hola!
  Ihanan näköiset ovat ”tuotoksesi”! Onnea!
  Hyvää jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *