Aamulla

ase

Aamuauringossa näyttäytyvää Teideä ei malta olla kuvaamatta yhä uudelleen, se on niin komea! Ja kotipihan ruusut kukkivat taas. Meillä aurinko nousi tänään klo 7.46 ja laskee klo 20.19. Kovin paljon nämä ajat eivät vuoden mittaan vaihtele, päivät ovat valoisia ja yöt pimeitä.

Alakuvassa on näkymä Puerton kaupungintalon pihalta merivesialtaiden suuntaan. Toisessa kuvassa on Alcampon takana San Jeronimon teollisuusalueella jo muutamia viikkoja pysäköitynä ollut bussi, jossa on hygieniatilat, suihku ja wc asunnottomille. Auton kyljessä näyttää olevan Kanarian hallituksen logo ja Gran Canarian katuosoite. En tiedä missä bussi kulkee ja milloin, mutta ajatuksena se on hyvä, sillä saarilla on asunnottomia kulkijoita rannoilla ja joissakin barrancoissakin – sekä muutamissa luolissa, kerrotaan.

Pakolaisia on jälkeen kerran yöllä saapunut Fuerteventuralle ja Lanzarotelle. Tulijoiden alkuperämaat ovat yleensä Marokko, Länsi-Sahara, Mauritania, Senegal.

One thought on “Aamulla

  1. Hei, Teide on aina uljaan näköinen, niin sitä tulee itsekin vuodesta toiseen aina kuvattua. Kiitos, kun jaat kuvia. On se uskomaton tuo pakolasiveneiden määrä jotka saarille rantautuvat. 6.10 alkaen mekin pääsemme taas Teideä kuvaamaan ja SanTelmolle kävelemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *