Aarteita

tse

Kotipihan aarteita: Yhteen banaanikasviimme on ilmestynyt kukannuppu. Keväällä saamme taas omia maukkaita luonnonmukaisesti kasvatettuja kanarianbanaaneja!
Toisessa kuvassa on myrskyllä katkenneesta palmusta säilytetty pylväs. Kumppani on sitä jo monta kertaa uhkaillut lyhentää, mutta en ole sallinut. Nyt sille tuli tehtävä: kuu voi siinä hetken levähtää kiertomatkallaan. 🙂

Teneriffa jatkaa faasissa 4. Tunnelma on kuitenkin jossain määrin helpottunut, rokotukset ovat edenneet hyvin, ja elämä alkaa palautua pikkuhiljaa entiseen suuntaan. Olemme jo (lähes) tottuneet maskin käyttöön, etäisyyksien pitämiseen ja käsien tehokkaaseen pesuun. Puertossa on vilkasta keskikaupungilla. Saksalaisten perinteistä Semana Bavaraa vietetään Puertossa tänä vuonna, mutta pienimuotoisemmin, ravintoloissa.

Taudin insidenssi saarilla on nyt 218/100 000 viimeisen 14 vrk aikana, sairastuneita on eniten Lagunassa ja Santa Cruzissa, ja ne ovat siis ”vaarallisimpia” paikkoja.

Koulut ovat alkamassa syyskuun alussa. Koulutarvikkeita mainostetaan ja syksyn alennusmyynnit ovat alkaneet.

Päivän refrán: ”Más vale aprender viejo que morir necio”- sanonta tarkoittaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä opiskella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *