Almuerzo

Alm

Kävimme sunnuntailounaalla guachinchessa Santa Ursulassa, samalla systeemillä kuin aiemminkin: ajellaan summanmutikassa jonnekin vuorille ja mennään siihen guachincheen, joka sattuu tulemaan reitillä vastaan ja on avoinna. Santa Ursulasta löysimme ennen käymättömän viihtyisän pienen paikan, jossa söimme vuohenjuustoa, revuelto con chorizoa (paikallinen pyttipannu), carne de cabraa (vuohenlihaa) ja quesillo con naranjaa (juustokakkua appelsiinilla maustettuna) ja maistoimme tietysti myös talon viiniä. Se, löytääkö paikan toista kertaa, ei ole varmaa, mutta valinnanvaraa guachincheissa on lähialueilla.

Turismin tulevaisuudennäkymät saarilla ovat paranemassa. Ensi talvesta odotetaan jo hyvää turismikautta. Kesä on perinteisesti ollut saarilla hiljaisempaa ulkomaalaisten turistien suhteen, sillä Välimeren kohteet vetävät silloin.

Korona vähenee, mutta epidemiologien mukaan maskeista ei ole vielä syytä luopua. Lasten rokottamisessa on nyt tullut ongelmaksi se, että osa vanhemmista, tosin vähemmistö, ei salli rokotuksia lapsilleen. Tämä ongelma on tullut esille etenkin eroperheissä, joissa vanhemmat ovat keskenään eri mieltä asiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *