Ayuntamiento

ayuntamiento

Kävimme Orotavan ayuntamientolla, kaupungintalolla. Pihalla on tekeillä perinteinen hiekkamaalaus: se tärkeä päivä, jolloin kukkamatot ja hiekkamaalaus ovat valmiit on 11.6. Kannattaa laittaa kalenteriin!

Meillä oli kuitenkin virastoasiaa. Kävimme (jo toisen kerran) kysymässä, mikä talomme virallinen osoite on. Viimeksi saimme vain nopeasti ”heitetyn” osoitteen, jota emme itsekään uskonut todeksi. Ongelma on se, että portti = sisäänkäynti on kadulla, joka on osittain umpeen kasvanut ja katu kulkee ainakin kahdella nimellä. Taksin tilaamme tarvittaessa pääkadulle, viereiselle.

Nyt rekisterin pitäjä otti kysymyksemme todesta: saimme ihkauuden osoitteen! Nimet ovat kuulemma vuosien varrella vaihtuneet kadullamme monesti. Nykyisen nimen kyltit ovat vasta tilauksessa, nyt kadulla ei ole kylttejä ollenkaan. Kuinkahan pitkään niitä saa odotella?

Googlaamalla osoitetta ei löydy! Mutta virallinen leimattu paperi, jossa on uusi osoite, meillä on. Se täytyisi ilmoitella nyt eri virastoihin. Löytääköhän posti koskaan perille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *