Estación

estacion

Uskomatonta, mutta totta. Puerton vanha, rapistunut ja purkukunnossa oleva linja-autoasema peitetään kuvilla! En ole varma, kuinka paljon rahaa tähän ”kasvojen kohotukseen” on uhrattu, mutta muistaakseni kymmeniä tuhansia. Kuvien lisäksi aidat on maalattu. Minkälaisia ovat päättäjät, jotka tuhlaavat näin kaupungin rahoja? Ja miksi he ovat edelleen vallassa?

– Asamblea Ciudadana Portuense sai onneksi yhden lisäpaikan, aiemmin IU:lla (Izquierda Unida) ja VxP (Vecinos del Puerto) oli kaksi concejaia, nyt siis kolme. Se ei kuitenkaan vielä riitä siihen, että asioista päätettäisiin järkevämmin.

Eikö nyt voisi kaikki kaupungin rumat rakennukset vaan peittää? Esim. haamuhotelli Martianez? Sillähän asia ”korjaantuisi”!

Suututtaa vieläkin kovasti San Telmon rannan tuhoaminen ja kauniin ja kestävän kivimuurin purkaminen. Jotka olette eri mieltä, käykääpä katsomassa, kuinka teräsaita on ruma ja jo ruostunut ja hapettunut.

2 thoughts on “Estación

  1. Bussiaseman ongelma on se, että sen omistaa ja siitä päättää liikenneministeriö. Paikalliset päättäjät ovat myös lehtitietojen mukaan raivoissaan tilanteesta. Aseman banderollin hinta lienee 28.000 – 35.000 euroa.

  2. Puerton päättäjiltä karkasi mopo käsistä jo vuosia sitten. Pian varmaan La Ranillan vanhat talot puretaan, kadut levennetään ja koko paikka modernisoidaan jotta turistit (mukamas) paremmin viihtyisivät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *