Estación

Tila

estacion

Uskomatonta, mutta totta. Puerton vanha, rapistunut ja purkukunnossa oleva linja-autoasema peitetään kuvilla! En ole varma, kuinka paljon rahaa tähän ”kasvojen kohotukseen” on uhrattu, mutta muistaakseni kymmeniä tuhansia. Kuvien lisäksi aidat on maalattu. Minkälaisia ovat päättäjät, jotka tuhlaavat näin kaupungin rahoja? Ja miksi he ovat edelleen vallassa?

– Asamblea Ciudadana Portuense sai onneksi yhden lisäpaikan, aiemmin IU:lla (Izquierda Unida) ja VxP (Vecinos del Puerto) oli kaksi concejaia, nyt siis kolme. Se ei kuitenkaan vielä riitä siihen, että asioista päätettäisiin järkevämmin.

Eikö nyt voisi kaikki kaupungin rumat rakennukset vaan peittää? Esim. haamuhotelli Martianez? Sillähän asia ”korjaantuisi”!

Suututtaa vieläkin kovasti San Telmon rannan tuhoaminen ja kauniin ja kestävän kivimuurin purkaminen. Jotka olette eri mieltä, käykääpä katsomassa, kuinka teräsaita on ruma ja jo ruostunut ja hapettunut.

Estación

Tila

guagua

Vanhan linja-autoaseman seudulla tapahtuu: Rakennuksen kattotasanteelle on aukaistu tori, jossa myydään – ilmeisen laillisesti – tavaraa, jota on tähän asti kaupattu kaduilla. Calle El Pozon alkupäähän on asennettu uusi lämpötilanäyttö, joka ainakin tänään näytti turistiasteita, kylmä tuuli puhalsi, kun aurinko meni pilven taakse!