Calimaa

pes

Kuumaa ja calimaa on meillä edelleen. Yöllä on taas satanut: veden mukana hiekkapöly laskeutuu terasseille, autojen päälle, pinnoille. Kuva on Puerton kaupungintalon pihalta: calima tekee rinteen harmaaksi. Kalastajat ovat palanneet rantaan samoin kuin autot. Parkkipaikkoja saa taas etsiä.

Tietyöt ovat jo Orotavan talomme kohdalla ja jatkuvat. Oli pakko lähteä evakkoon kaupunkiasuntoon, jotta välttyy siitä, että joutuu hyppimään kaivannon yli.

– Playa de Tejita, vaaleahiekkainen luonnonranta etelän lentokentän lähellä Montaña Rojan takana on nyt otsikoissa, sillä sinne ollaan rakentamassa kymmenkerroksista hotellia. Osa nuoria luonnonsuojelija-aktivisteja on kiivennyt rakennustelineille – mielenosoittajia on myös työmaan ympärillä tarkoituksena keskeyttää työt. Haluavat säilyttää rannan koskemattomana. Kannatan ajatusta ja jos olisin nuorempi, menisin mukaan! Kyllä Teneriffalla hotelleja on ja rantoja, joita rakennuskompleksit ympäröivät.

Norwegian uutisoi lentojensa aloittamisesta myös Espanjaan heinäkuussa. Jokohan lippuja uskaltaisi varata (Suomeen päin), ettei taas joutuisi jo koettuun perumiskierteeseen? Ja milloin tulee koronan uusi aalto?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *