Churroa ja pizzaa

orotava

Eilen jatkoimme Orotavaan tutustumista ruuan merkeissä: aamupäivällä churros con chocolate ja illalla pizzaa. Hyvä churropaikka on Guagua-asemaa vastapäätä, Churrería Nivaria. Pizzaa söimme La Piazzettassa Teopaldo Powerin salia vastapäätä.
– Valkosipulimurskaa öljyssä otimme itse mukaan pieneen purkkiin, koska sitä ei täällä yleensä pizzerioissa tunneta.

Hyvää YK:n päivää kaikille! Ennen aina rauhanmarssittiin, ja onneksi perinne on elpymässä: ainakin Oulussa on tänään järjestetty rauhanmarssi, terveisiä sinne.

3 thoughts on “Churroa ja pizzaa

  1. Hei!
    Calle Calvariolla on turistitoimisto, josta saat kartan ja ohjeita, mistä nähtävää löytää. Minä suosittelisin reittiä turistitoimisto – Casa de los Balcones (turistirihkamaa, mutta myös informaatiota Orotavan perinteistä). Samaa katua hieman ylöspäin löytyy gofiomylly, josta saa ostaa gofiota, tuota täkäläisten herkkua (verrattavissa suomalaiseen talkkunajauhoon), sitten kapeita katuja Hijuela de Jardin Botanicoon, pieneen kasvitieteelliseen puistoon ja hienon Victorian puiston kautta Liseo Taorolle. Kierroksen voisi lopettaa El Kioscon kahvilaan Plaza de Constituciónilla.
    – Jos kirkot kiinnostavat, niitä on monta Orotavassa.
    Terv Riitta

  2. Aie tulla La Orotavassa käymään Puerton lomalla, mutta en tiedä kaupungista juuri mitään. Viitsisitkö vinkata joitain käymisen arvoisia paikkoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *