Comida Canaria

comida

Ruokavihje pitkästä aikaa 🙂 :

Kotikeittiömme ruokaa kanarialaisittain:

Pimientos de Padrón: Pieniä vihreitä paprikoita öljyssä paistettuna ja karkealla suolalla sopivasti maustettuna. Lisänä meillä oli suussa sulavaa juusto-kermakastiketta yrteillä maustettuna.

Fabada -keittoa: Gazpacho -keittopohjaan (saa kaupasta täällä valmiina litran purkeissa, mutta tomaattikeittopohjakin sopii), lisätään pannulla pyöräytettyjä chorizo -makkaraviipaleita (Suomestakin saa chorizoa, mutta ei niin hyvää kuin täältä), alubias blancas -purkki (keitettyjä vaaleita papuja, saa Suomestakin), porkkanaviipaleita, pilkottu sipuli, valkosipulia ja chiliä maun mukaan, mustapippuria ja suolaa. Keitellään, kunnes porkkanat ovat kypsiä.

Hyvää, ja seuraavana päivän ehkä vieläkin parempaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *