El niño

nin

Jonotin El Niño -arvan eilen. Loppiaisarpajaiset ovat jouluarvontaa pienempi spektaakkeli, mutta suosittu kuitenkin. Molemmille Charcon puiston veikkauspisteille oli jonot. Valitsin ylätasanteella olevan kopin, koska Doña Conchitan kioski on sisätila, jossa viruksia voisi olla uhkaamassa enemmän.

Tämmöiseksi elämä on mennyt: maski kasvoille ulos lähdettäessä, paperinpala taskuun, jotta voi painella turvallisemmin hissin nappuloita ja avata ovia. Kauppojen sisätiloja yritän karttaa mahdollisuuksien mukaan vain pikaostoksia tehden ja illalla varhain haluan kotiin. Oikeastaan en siestan jälkeen enää missään kuljekaan.

Avasin television. Jostain syystä Kanarian tv ei näy ollenkaan (sin señal), mutta Espanjan kanavat näkyvät. Vanhan kuninkaan paluusta keskustellaan ja siitä, pitäisikö häneltä viedä kuninkaan arvo sekä siitä, miten hänet saataisiin maksamaan velkansa valtiolle. En ole kuningasmielinen, ja suuri osa espanjalaisistakin on tasavallan kannalla.

”Sánchezin ja Iglesiasin” hallitus on toiminut nyt vuoden, se kiinnostaa enemmän. Korona (ja oppositio) ovat aiheuttaneet sen, että vuosi on ollut vaikea. Uusi budjetti on jo laadittu ensi vuodelle.

Korona varjostaa tulevaa vuotta kaikkialla. Meillä tiukennetut rajoitukset jatkuvat nyt 10.1. saakka. Kukaan ei taaskaan tiedä, mitä sen jälkeen.

P.S. TelevisiónCanarias-lähetys palasi, häiriö oli tilapäinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *