Finde

Pu

Viikonloppu oli helteinen. Väkeä oli paljon kaupungilla. Harvinaista oli se, että kaikilla rannoilla oli vihreät liput. Tätä tapahtuu vain muutaman kerran vuodessa. Niinpä myös kaikki rannat olivat lähes täynnä ihmisiä. Rantakuva on Playa Jardinin Punta Bravan puoleisesta päästä.

Kävelimme Punta Bravassa, josta löytyi hyvä kalaravintola Rincón del Mar. Sisustus oli persoonallinen, meriaiheinen, ruoka maukasta ja isäntäkin lopulta, alkuempimisen jälkeen, osoittautui oikein ystävälliseksi. Ravintoloiden sisätilat saavat nyt olla rajoitetusti käytössä.

Eräs blogin lukija kysyi Puerton uima-allastyömaan edistymisestä. Kovasti työt ovat vielä kesken, mutta poco a poco edistyy.

Koulut aloittavat tänään lukuvuotensa lähiopetuksena, mutta maski- ja hygieniaohjein. Koronainfektiot ovat vähenemässä. Kaupungilla kävellessä on jo vapautuneempi tunnelma, maskin käyttö näyttää toteutuvan vain tungoksissa, muutoin voi kävellä maski kädessä käyttövalmiina.

Päivän refrán: ”Duelos con pan son buenos de llevar” tarkoittaa, että on helpompi kestää vastoinkäymisiä, jos on riittävät aineelliset resurssit käytettävissä. Tämäkin sanonta perustuu Cervantesin Don Quijoten teksteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *