Jardin

vis

Kurkistus aidanraosta pihalle: eilen meillä oli kaunis ja kuuma päivä. Koristeiset aitatiilemme saavat lähdön, eikä kurkistella enää kohta voi, sillä aitamuuri murtui kesällä myrskyssä, kun suuri tyräkki halkesi ja kaatui kadulle. Pihan tyräkistä, joka on yli kymmenmetrinen – ja myrkyllinen – jäi kuitenkin suurin osa vielä jäljelle. Minä pidän sen suuruudesta ja uhkaavuudestakin. Uusi muuri rakennetaan läpinäkymättömäksi. Se kun on kestävämpi.

Nyt olen hankkinut uuden plumerian! Se on vielä istuttamista vaille.

Aamu-uutisissa puhutti ilmastonmuutos ja sen hidastamistoimenpiteet. Huolta aiheuttaa täällä se, että merenpinta nousee ja pasaatituulet heikkenevät.
Santa Cruzissa on aloitettu sähköisten Titsojen kokeilu.

Päivän refrán: ”El que busca, encuentra” – joka etsii, löytää.

2 thoughts on “Jardin

  1. Täällä turistit saavat reseptillä lääkkeet kuukaudeksi kerrallaan, sitten on käytävä uusimiskäynnillä terveyskeskuksessa. Residenteillä resepti on voimassa noin puoli vuotta, minkä jälkeen vaaditaan uusinta, jonka voi hoitaa puhelimitse. Lääkkeet saa apteekista yhden paketin kerrallaan, tablettimäärä pakkauksessa voi olla esim. 20, 30, 50.

    T. Riitta

  2. Oi, teillä on siis uima-altaan lisäksi merinäköala. Näyttää upealta!

    Täällä jo valmistellaan syksyn hetkeä, jolloin hypätään lentokoneeseen ja tullaan sinne Teneriffalle. Muistan kuulleeni, että Espanjassa resepti on voimassa tietyn ajan, mutta mikä tuo aika on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *