Katu

cal

Kuvat ennen ja jälkeen: Lähikatumme kunnostyö alkaa valmistua. Katu oli umpeenkasvaneena naapureiden kertoman mukaan vuosia – ja meidänkin täällä asumisemme aikana jo yli viisi vuotta.

Ja sitten taas koronaa: Torres (Presidente de Cobierno de Canarias) puhui eilen siitä, kuinka voimakkaat rajoitukset – maskipakko, etäisyydet, käsihygienia, aikarajat – ovat tarpeen siksi, ettei ulkonaliikkumiskieltoon tarvitsisi palata. Poikkeustila kun aiheuttaa ihmisille ongelmia, sekä psyykkisiä että fyysisiä. Ja saarten taloudelle se olisi kohtalokasta ja syöksisi ihmisiä köyhyyteen.

15.9. pitäisi täällä olla koulujen syyslukukauden alkamispäivä. Koronatilanteen takia päivä on vielä hieman epävarma, mutta saarten hallitus kokoontuu 10.9. päättämään aloituspäivämäärästä ja rajoituksista. Katsotaan kuitenkin, että lähiopetus on oppilaille tärkeää.
Yliopistoissa tulee olemaan maskipakko, vaaditut etäisyydet tulee pitää opiskelijoiden välillä ja tuuletusta tehostetaan.

2 thoughts on “Katu

  1. Kaikki tämän kaupunginosan kadut ovat nyt uusittavana, remontti kestää suunnitelmien mukaan ensi kevääseen saakka. Se meiltä ylöspäin, arriba, menevä katu on ollut tosi vaarallisessa kunnossa, sekin korjataan. Ja onhan siinä työpaikkoja!
    T. Riitta

  2. Oho! Oliko kadun avaaminen tarpeellista just nyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *