Kesä

kesa

Mikä ihana kesäsää! Jo aamulla mittari näytti +22 ja nyt puoleltapäivin +27. Jospa uima-allasvesikin pian lämpenisi, niin pääsisi ”talven” jälkeen uimaan. Aurinko paistaa, mutta calimaa on taas ilmassa, tosin vähemmän kuin eilen. Toivotaan, että tämä sää jatkuu nyt pitkään. Ennusteet lupaavat +30 viikonlopun yli, sitten ”vain” +20.

5 thoughts on “Kesä

 1. Hei, eivät ole banaanit vielä kypsiä, vihreitä ja pieniä vielä. Laitanpa kuvan sivulle. 🙂
  Terv. Riitta

 2. Voi ihana, mikä kesä siellä on ja niin kotoisat orvokit. Muutama ystäväni on juuri par’aikaa siellä loman vietossa ja olen iloinen heidän puolestaan, että sää on upea.
  Joko Riitta banaaninne ovat kypsiä, vai onko minulla mennyt ohi joku postauksesi?

 3. Hei,
  googlailin espanjankielisiä sanomalehtiä Los Christianoksen huhtikuisesta rakennuksen romahduksesta. Uutta tietoa asiasta ei ole tullut, mutta vahvimpana epäilynä on ollut kaasuräjähdys, koska paikalla olleet ovat kuulleet voimakkaan räjähdyksen äänen ennen talon sortumista.
  – Eilen lämpömittari näytti La Lagunassa jo 34,5 astetta, ja helle jatkuu vielä tänäänkin.
  T. Riitta

 4. Aamuteeveessä vilautetaan Las Palmasin lämpötilaa … siitä huomasimme, että nyt taitaa olla kesäkelit Puertossakin. Haikein ja kateellisin mielin Hesan suunnasta. Nauttikaa!

  PS: Nyt tuli mieleeni kysyä aivan toista asiaa: Saaren eteläosassa romahti remontissa ollut talo (siitä on jo aikaa). Onko romahduksen syy selvinnyt ja uutisoitu? Suomen uutisista sellainen ei ole osunut silmään.

 5. Hola!
  Ihanat orvokit kukkivat, voi jospa voisin olla siellä!
  Nautinnollista jatkoa täältä pilvisen miinus/plus 0 asteisesta säästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *