Manteli kukkii

alm

Teimme eilen perinteisen retken etelään, mantelinkukka-aikaan. Oli lämmin ja aurinkoinen päivä. Ajoimme Icod Alton kautta, koska pohjoisen tie TF-5 on taas sortumien ja korjaustöiden takia suljettuna. Sitä paitsi on mielenkiintoisempaa kiertää pikkukylien kautta. Paljon muitakin oli liikkeellä, henkilöautoja, asuntoautoja, moottoripyöriä, polkupyöräilijöitä, niinkuin yleensä viikonloppuisin.

Tänä vuonna manteli kukkii runsaasti. Santiago del Teiden seudulla kukkivia puita oli paljon, mutta niin myös niiden ihailijoita, eikä ainuttakaan vapaata parkkipaikkaa missään, joten jatkoimme sitten Vilaflorin suuntaan. Sieltäkin löytyi kauniita vaaleanpunaisia kukkivia puita.

Oli niin hyvä aurinkoinen ja kirkas sää, että näimme matkalla lähes kaikki Kanarian saaret: La Palman, La Gomeran ja El Hierron sekä paluumatkalla Gran Canarian. Kiersimme siis saaren ympäri ja vain loppuosan moottoritietä.

Mukava lauantai, ilman uutisia pahasta maailmasta.
Mainita täytyy vielä, että söimme todella maukkaan pucheron Monte Verde -ravintolassa El Tanquessa.

One thought on “Manteli kukkii

  1. Samoin myös iso kiitos sinulle blogistasi ja kuvista, nautittavaa luettavaa ja katsottavaa. Ainoa blogi mitä seuraan ja luen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *