Miercoles de ceniza

Tänään on karnevaaliviikon miércoles de la ceniza, tuhkakeskiviikko, joka Suomessa lienee eri päivänä. Illalla vietetään sardiinin hautajaisia, entierro de la sardina.

Kuvat ovat vierailulta kanarioystävien luona. Ruoka oli herkullista ja sitä oli kolmea lajia, kuten täällä on tapana: alkupalat (morcilla, queso, jamon serrano, pimientos de padron), pääruoka (papas y millo con costillas) ja jälkiruoka (arroz con leche, flan).

Eilen kävimme Avenida Cólonilla katsomassa olisivatko vanhat autot näytteillä aikataulun mukaan, mutta eivät olleet. Lienevät tulleet myöhemmin, me emme niitä nähneet.

Aamutv:ssä kerrottiin, että droneilla ja satelliiteilla ryhdytään valvomaan paitsi merenrantoja, myös metsiä palojen varalta.

Uutisissa kerrottiin myös, että kuumien lämpötilojen takia banaanisato kypsyy nyt tavallista nopeammin ja runsaampana. Tästä seuraa se, että hinnat laskevat ja sadon myynti vaikeutuu suurien määrien takia. Viljelijät eivät saa kulujaan katetuksi tuotoilla.

2 thoughts on “Miercoles de ceniza

  1. Hei, Mikon sivuilla on vanha linkki blogiini. Suoraan pääsee tällä osoitteella: riittamatkustaa.fi
    T. Riitta

  2. Moikka, blogiisi ei enää pääse Mikon pitämän retket sivujen kautta?. Nykyisin haen blogisi googlen kautta. Mukavaa karnevaaliaikaa !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *