Mutkia matkassa

Lähdimme Tenerife Nortelta tiistaiaamun valjettua Air Europan koneella kohti Madridia.

Matka meni mukavasti torkahdellen ja kone oli aikataulussa. Sitten alkoivatkin mutkat matkassa: Air Francen kone saapui myöhässä ja Pariisiin saavuttiin tuntia liian myöhään. Juoksimme taas pikavauhtia terminaalista toiseen Charles De Gaullella, mutta turhaan! Lento, jolta myöhästyimme, oli illan viimeinen Finnairin vuoro Suomeen. Niinpä jouduimme jäämään yöksi Pariisiin.

Air Francen laskuun ruokailimme Hippopotamus-ravintolassa kentällä. Saimme myös voucherin yöpymistä varten. Pienen etsinnän ja kyselyn jälkeen pääsimme B&B -hotellille. Täytyy ikäväkseen kertoa, että asiakaspalvelualttius ja -taito eivät vakuuttaneet: kysymyksiin vastattiin yleensä ranskaksi ja ystävällisyys oli jäänyt Teneriffalle! Air Francen nuori virkailija oli kyllä ystävällinen ja englannintaitoinen, mutta ei osannut hoitaa asioita ihan oikein…Yösija oli kelvollinen, kuitenkin.

Aamulla ongelmat jatkuivat: herätys viideltä, pikainen aamiainen ja kiireellä yritys Finnairin lähtöportille: pettymys! Meille ei ollutkaan varattuja paikkoja lennolle, vaikka niin oli luvattu. Jouduimme taas odottamaan seuraavaa lentoa, klo 10.50 lähtevää.

Vihdoin pääsimme koneeseen ja Suomeen, mutta ei tässä vielä kaikki: matkalaukut jäivät jonnekin, taas! Taisi olla laitimmainen kerta, kun otan pomppulennon Pariisin kautta.

Laukkuja odotellessa toipuilen mutkikkaasta matkasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *