Notaria

Bla

Piti saada oikeaksi todistettu kopio passista ja NIE-kortista. No, sen saa notariasta, minne kaikeksi onneksi pääsi ilman ajanvarausta, cita previaa. Ovi oli lukossa ja koputtaa täytyi nyt korona-aikana. Katu, Calle Blanco, on remontissa, kuten moni muukin katu tällä hetkellä. Notariaan sai koputella jonkin aikaa, että työmaamelun läpi kuulivat ja tulivat avaamaan.

Kopio saatiin noin tunnissa ja leimat ja sinetit olivat niin hienoja, että pääsivät kuvaan. Tämä onkin leimojen ja allekirjoitusten luvattu maa!

Kävimme syömässä kehutun nimikkosalaatin Minigolfin ravintolassa. Parasta, mitä olen siinä paikassa syönyt. Eivät olleet kehut turhia.

Tänä viikonloppuna turistikoneita lentää saarille Saksasta ja Belgiasta. Keskusteluja on käyty myös ”con países nordicos”, pohjoismaiden kanssa. Ja pääseehän tänne niillä mainostamillani pompuilla myös. Malagaa suosisin nyt välilaskupaikkana ja sitä kautta aion matkustaa, jos vielä tälle vuodelle Suomessa käyn.

Päivän refrán: ”Crea fama y échate a dormir” (”Luo itsellesi maine ja mene nukkumaan” tarkoittaa, että tietyn maineen saavutettuaan sitä on vaikeaa ja aikaavievää muuttaa.) Englanniksi se hakukoneella kääntyy: ”Give a dog a bad name”.

One thought on “Notaria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *