Ola de calor

image

Lämmintä ja calimaa riittää, mutta ei se mitään, Suomessa jo kuulemma on syksyn merkkejä. Meillä on täällä lämpövaroitus, saarilla on kuumaa, yli +30. Ihanaa on tämä lämpö ja nämä pihassa edelleen kukkivat kukat.

Lämpömittari näyttää – olen käymässä Puertossa nyt – lähes tuon 30 astetta varjossa, mutta Orotavassa oli ainakin yhtä lämmintä.

One thought on “Ola de calor

  1. Helsingissä on nyt kaunista, mutta lämpötiloilla ei voi kehuskella: tuntuu kuin lämpötila on 15 ja illalla klo 21, kun oletettavasti päätämme pyöräretken, vain 12. Villapaitakeli! Ja nämä kelithän ovat vielä ok. Mutta kun mennään alle 10 asteen ja sataa ja tuulee, niin itku ei ole kaukana. Talven liukkaudesta puhumattakaan. Jos etelän lämmöstä siedettävän elannon löytäisimme, niin heti koneeseen hyppäisimme. Suomen hyttysistä, sateista ja lumikasoista on nautittu jo koko rahan edestä – nyt olisi jo aika kokea muutakin!

    Haaveissa on meilläkin päästä jossakin vaiheessa etelän lämpöön. Aloitamme nyt syyskuussa espanjan kielen alkeet työväenopistossa – tulevaisuuden haaveita silmälläpitäen. Tekee ihan hyvää varmaan aivoillekin antaa uusia haasteita.

    Nauttikaa lämmöstä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *