Orotavasta

O

Kuvia Orotavasta: kaksi kuvaa maalaistorilta, Orotavan posti ja näkymä Plaza de Constituciónilta. Meillä on vielä oikeita postikonttoreita, sekä Orotavassa että Puertossa. Suomesta ne ovat kadonneet.

Puertossa on vietetty Mueca-kulttuurifestivaalia, joka on sisältänyt teatteria, tanssia, musiikkia, elokuvia. Taaskaan en osallistunut. Minä olen asunut täällä jo niin ”kauan”, että suurin into osallistua tapahtumiin on kaikonnut. Tai sitten korona-aika opetti pikkuelämään omissa ympyröissä.

Tapahtuma, johon kuitenkin aion osallistua, on 14. päivä Orotavan vanhassa pesulassa esitettävä teatterimainen ’recreación del lavado de ropa’. Siellä näytetään, perinneasuissa, miten ennen pestiin pyykkiä kylän yhteisessä pesulassa. Paikka on hieman Casa de Los Balconesin yläpuolella, samalla kadulla mutta toisella puolen. Kelloaikakin on sopiva, klo 11.

Koronaa sairastetaan edelleen. Apteekkien testimyynti on lisääntynyt. Nyt puhutaan taudin seitsemännestä aallosta. Neljänsien rokotusten käyttämisestä ei olla vielä päätetty.

Viikonloppu oli pilvinen. Nyt ennustetaan kuumaa, mittari näyttänee lähes 30 astetta tällä viikolla. Calimaa saamme taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *