Oulu

tori

Nyt on tauti selätetty, noro on onneksi nopeasti sairastettavissa. Teen koekävelyä kaupungilla, kunto tuntuu jo olevan ennallaan. On muutama aste pakkasta, hyvin vähän jos ollenkaan lunta, mutta hyytävä tuuli puhaltaa mereltä. Meri ja joki ovat sulana, vain rannalla on jonkin verran jäätä. Pipo ja hanskat on pakko pukea muiden talvivaatteiden lisäksi.

Huomaatteko, aurinko pilkistää jo!

Minulla on paluumatka koti-Teneriffalle ensi viikolla, lapsenlapsi sai päiväkotipaikan.

Kaipaan jo etelän lämpöön. – Teneriffallakin on ollut hieman viileämpää, meillä Orotavassa alle 20 asteen päiviä, mutta lämpenee, kun palaan. Näin olen suunnitellut.

2 thoughts on “Oulu

  1. Hei Anne, ne paikat ovat guachincheja. Googlesta ja facebookistakin löytyy. Santa Ursulassa ja Matanzassa on monia paikkoja. Ottakaa taksi, sanokaa, että haluatte hyvään guachincheen, niin löytyy. Esim. yksi on Orotavassa osoitteessa Camino Polo 33, guachinche La Casona, Santa Ursulassa esim. El Moral ja David, ovat vierekkäin, osoite Carretera Nueva Corujera 75. Paljon muitakin on.

  2. Hei, hyvä kun sinulla on vointi parempi! Olisin kysynyt sinulta kun en keksinyt kuka muu tietäisi, että mikä olikaan niiden ravintoloiden nimi Puertossa joita paikalliset pykäävät esim. omiin autotalleihin yms. tiloihin? Ollaanhan siellä monta kertaa käyty, mutta ainoat tällaiset syöntireissut on Teneriffa clubin järjestämiä. Nyt ajateltiin mennä omin päin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *