Pihalla

jardin

Pihabonagusta katsellen ylös ja alas: mustarastas pylvään nokassa ja etupihalla uusi kukka liljakasvissa.
Meillä on lämmintä, noin 30 astetta ja uima-altaassakin +27.
Tänään vuokraan kanarialaisille ystävilleni Riscon asuntoni pitkäaikaisesti. Niinpä poistan vuokraus/myynti-ilmoituksen sivustoltani; jospa sen tilalle sitten ilmestyisi lisää taidetta, katsotaan.

2 thoughts on “Pihalla

 1. Hei Sisu,
  Kiitos, että olet jaksanut seurata blogiani nämä vuodet! Emme kuitenkaan, valitettavasti, ole ”sikarikkaita”, myimme Suomessa asuntomme lähtiessämme. Eläminen tulee täällä halvemmaksi kuin Suomessa, lämmityskulut olemattomat, elintarvikkeet edullisia jne.
  Ihanaa täällä on elämänilo, aurinko, luonnonkauneus, ystävällisyys. Palvelutkin toimivat, mm terveydenhuolto. Ja juhlia riittää. 🙂 Kielen oppiminen ja paikalliset ystävät ovat yksi elämän rikkaus täällä. Ja Teide ja meri, niitä rakastan!

  Terv
  Riitta

 2. Moi!
  Olen seurannut elämääsi näitten sivujen kautta jo 3-4 vuotta..ja ihmettelen energisyyttäsi..kuinka jaksat jatkuvasti ”hössöttää”(myönteisesti).
  Te (miehesi+sinä) elätte kyllä minun näkövinkkelistä ihan ”sikarikasta” elämää..milloin ostetaan asuntoauto,milloin lähdetään pyhiinvaelluskävelylle ja milloin taas vaihdetaan/rempataan asuntoa…no joo kenties minäkin,jos ois ”liikaa”rahaa.
  Olen 66v.tavallinen pikkuisen ”kateellinenkin” suomalainen..ja ”sallin” teidän rikkaan elämän teille…jospa minäkin joskus?
  Moi!..ja hyvää jatkoa ja kivoja päivityksiä tänne..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *