Puertossa

puertossataas

Puerton kotona taas. San Telmolla on hävityksen kauhistus, koneet jylläävät ja paljon on purettu pois. Ei tee mieli mennä vielä lähempää katselemaan, kun tuntuu niin pahalta se, että kansalaismielipidettä ei otettu huomioon: tuhansia allekirjoituksia säilyttämisen puolesta, yli puoli vuotta viikottaisia mielenosoituksia, kirjoituksia lehdissä, kokouksia.

Sää on onneksi suosiollinen, sopivan pilvistä, lämpötila +24 asteen vaiheilla. Ison kirkon puistossa kukkivat kauniisti puut erivärisinä.

One thought on “Puertossa

  1. Kiitos tästäkin mukavasta matkasta jonka sain ”kanssanne kulkea”. Mikon ajankohtaisista kuvista näin sen tuhon mitä San Telmolla oli tehty ja melkein itku pääsi, suunnaton harmitus ja vihaisuus nyt ainakin. Valitettavasti päättäjät ja epäilemättä myös iso osa turisteista ovat uudistusten kannalla ja toivovat Puertosta modernimpaa huvipursityylistä turistimekkaa. Jos näin käy, täytyy sitten äänestää jaloillaan ja etsiytyä niihin Kanarian kohteisiin joita ei olla pilattu modernisoinnilla. Ymmärrän toki rahantarpeen ja sen perässä juoksemisen, mutta vielä enemmän ymmärtäisin jos vanhaa alkuperäisyyttä kunnioitettaisiin ja kuunneltaisiin nimenomaan paikallisasutuksen mielipiteitä. Valitettavasti turhan moni talviasukas sekä turisti vähät välittää paikallisista, vaan heitä ja heidän tapojaan jopa ylenkatsotaan. Maassa maan tavalla tai maasta pois!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *