Sadetta

mel

Kaksi kuvaa Avenida Melchor Luzilta: toinen meren, toinen vuorten suuntaan. Teide on pilvien peitossa.

Meillä on ollut lämmintä, mutta eilisestä saakka olemme saaneet sadekuuroja. Koko yön satoi, välillä rankasti. Sateiden ennustetaan jatkuvan viikonlopun.

Saimme eilen neljännet koronarokotteet, joita täällä on ryhdytty antamaan yli 60-vuotiaille. Minä kävin Orotavassa La Dehesasin terveysasemalla ja sain Comirnaty-annoksen. Kumppanin ”kirjat” ovat vielä Puertossa, joten hän sai rokotteensa Casco Botanico -terveyskeskuksessa. Joustavasti ja nopeasti toimittiin molemmissa paikoissa. Olemme säästyneet koronalta vielä, toivottavasti jatkossakin. Suomessa infektiot ovat lisääntyneet nyt syksyllä.

Suomi-kerho muuttaa, kuten moni talviasukas tietää, Carretera Botanicolle, josta ovat ostaneet vihdoinkin oman tilan. Vuosikymmeniä asia on ollut kerhon asialistalla.

Suomi-baaritkin ovat jo aloittaneet kauden.

Uutisissa pääosassa ovat tänäänkin energia-asiat ja talouden ongelmat.
– Kaikilla meillä on tietysti huoli maailmantilanteesta.

One thought on “Sadetta

  1. Ihanin kuva ja ajatus, sait kumppaniltasi kuun taivaalta. Herkin kuva pitkään aikaan ❤️ Oman kuuni antoi minulle tunturi. Tunturi jonka juurelle majani laitoin. Talvet Tenerifellä vaihtuivat Suomen Lappiin. Myin kehä III kerrostaloasuntoni, lähdin Lappiin ja tänne jään. Tenerife tulee olemaan rakas lomamatkakohde, mutta sydämeni haluaa jäädä karuun erämaahan. Ehkä eläkeiässä ajattelen toisin, vaihdan pilkkihaalarit napapaitaan ? Nyt suurin ilomme on viime sunnuntaina meille muuttanut porokoiran pentu. Rauhaa ja rakkautta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *