Sateinen viikonloppu

luc

Kävimme eilen, ennen pimeää, ajelulla sekä Puertossa että Orotavassa. Vain pieni osa jouluvaloista oli syttynyt, täytyisi jonakin iltana mennä niitä katselemaan pimeän aikaan, silloin ne varmasti ovat hienoja.

Lähes koko viikonlopun satoi, välillä rankastikin. Ulkona ei juuri voinut olla. Tälle päivälle ennustetaan lisää sateita.

Titsa on ilmoittanut uusista linjoista Teidelle, bussit 342 ja 348 ajavat sinne muutaman kerran päivässä, lähteä voi Puerto de la Cruzista (348) tai Costa Adejesta (342).

La Palman tulivuori on ollut aktiivisena viikonloppuna. Laavavirtoja on levinnyt vallaten uusia alueita. Vulkanologit sanovat, että nykyinen purkaus on pisin viiteensataan vuoteen saarella. Nyt vuoren aktiviteetti on kestänyt 71 päivää.

Muut uutiset jatkavat entistä huolestuttavaa linjaa: pakolaisia saapuu saarille veneillä lähes joka yö ja osa ei pääse koskaan perille, meri vie.
Koronainfektioiden ilmenemiskäyrä on taas nousussa.

2 thoughts on “Sateinen viikonloppu

  1. Magmasta saimme kolmannen loronarokotteen, kun esitomme terveyskeskuksesta saamamme henkilödokumentin. Olisimme saanet myös influenssarokotuksen, mutta olimme jo ottaneet sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *