Sitio Litre


Eilen kävimme ihailemassa orkideapuutarhan kukkaloistoa. Puisto oli ehkä nyt kukkeimmillaan.

Keltainen kukka – kasvissa oli myös vaaleanpunaisia kukkia – osoittautui puuvillaksi. Puuvillakuidut tai ”tupsut” näkyvät keskimmäisessä kuvassa.

Lomakausi, jo toinen, alkaa tälle kesälle. Heinäkuussa lomansa viettäneet palaavat ja elokuussa aloittavat lähtevät lomalle. Lentokentillä on tungosta. Viikonlopun aikana saarilta operoidaan noin 6000 lentoa. Myös laivamatkoja on varattu paljon saarten ja mantereen välille.

Lentohintojen kallistuminen aiheuttaa kuitenkin sen, että mm. Teneriffa menettää jonkin verran turismia, vaikka se olisi saaren taloudelle tärkeää.

Hieman viilentynyt sää on auttanut maastopalojen sammutuksessa. Sekä Gran Canarian että La Palman palot on saatu kontrolliin, vaikka niitä vielä vartioidaan tarkasti. La Palman uumenista nousee vielä myrkyllisiä kaasuja yli vuosi sitten sattuneen tulivuorenpurkauksen jäljiltä.

One thought on “Sitio Litre

  1. Toivottavasti Teneriffa välttyy maastopaloilta. Kauan se tulivuori siellä puhisee, ajattelin etyä on jo kokonaan loppunut. Harmi kun La Palmsalla oli vielä maastopalotkin, on kyllä liian paljon koeteltu saaren asukkaita. On kyllä harmi kun lennot ovat niin kallistuneet. Mekin odotamme jos Katjalle tulee jokin peruutus, että saatais asunto, mut sittenhän ei tiedä saako niin äkkiä lentoa. Kiitos blogin pitämisestä, luen säännöllisesti, oli mukava saada kesällä tietoa myös Oulusta. 🤗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *