Teide tänään

tres

Teide pitkästä aikaa. Kuvat on otettu parinkymmenen minuutin aikana, ylin ensin. Auringon noustessa Teide alkaa kerätä pilviä ympärilleen. Viime päivinä olemmekin olleet panza de burron, aasinmahan alla, eli tiukka pilvipeite aika matalalla on peittänyt taivaan.
Sadettakin luvataan taas, vielä sitä emme ole saaneet.

Koronan insidenssi on hieman alenemaan päin. Silti sairaalat toimivat kapasiteettinsa ylärajoilla ja viruksen takia hoitoon joutuneista 80% on rokottamattomia. – Rokotukset jatkuvat edelleen.

Terveyskeskuksiin annetaan yleensä vain puhelinaikoja kuten on tehty lähes koko pandemian ajan. Reseptien uusimiset hoidetaan puhelimitse ja lääkkeet saa apteekista sähköisten dokumenttien perusteella. Täällä, kuten Suomessakin, muiden sairauksien hoito on viivästynyt nyt pandemian takia.

Ilahduttava uutinen on, että pikkusaarilla Hierrolla ja Gomeralla ei ole viime päivinä todettu yhtään uutta sairastunutta.

Lentoliikenne on elpymässä. Sen sanotaan olevan jo lähes samalla tasolla kuin ennen pandemiaa.

Päivän refrán: ”Donde hay patrón no manda marinero”- ’Jos on päällikkö paikalla, ei kannata käskeä merimiestä’. On siis tiedettävä, kuka on se, joka kantaa vastuun.

One thought on “Teide tänään

  1. On se Teide vaan niin jylhä näky ! Onpa ihana jos siellä korona alkais talttumaan. Odotan niin kovasti lokakuussa pääsyä sinne. Kiitos, on mukava lukea blogiasi ja katsoa kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *