Toinen iltakävely

seg

48. karanteenipäivä

Kävimme illalla kävelyllä klo 20, kuten on sallittua. Nyt oli edellisiltaa enemmän väkeä liikkeellä, täytyi vaihtaa puolta kadulla monta kertaa välttääkseen aglomeraciones, tungoksia. Silti kohtalaisen hyvin turvaetäisyyksiä noudatettiin ja kasvosuojuksia oli osalla. Minulla ei ole, koen, että on hankalaa hengittää maskin läpi.

-Tällä viikolla olemme edelleen vaiheessa 0 (face cero). Tänään kuitenkin pienet yritykset saavat avata ja aloittaa uudestaan toimintaansa. Asiakkaita saa tulla vain ajanvarauksella (esim. kampaamot) ja maskeja on pidettävä ja turvamääräyksiä täytyy noudattaa. Pienistä baareista ja ravintoloista saa hakea annoksia kotiin.

Meillä ovat uima-allastabletit loppuneet. Täytyy alkaa selvittää, mistä niitä saisi. Lähirautakauppa on auki vain rakennus- ym ammattilaisille.

Julkisissa liikennevälineissä on kasvosuojapakko.

Aamutv:n mukaan 40% Kanariansaarten väestöstä elää tällä hetkellä julkisilla varoilla (fondos publicos), siis työttömyys- ym avustuksilla. Saaret ovatkin vaatineet Madridista lisää avustusta talouteen (ayuda economica).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *