Chipi-chipi

Meillä on ollut lämmintä, pilvistä ja tihkusateista viime päivinä. Auringonlaskun ovat olleet kauniita. Kova merenkäynti on rauhoittunut.

Ei kevättä ilman putkirikko-ongelmia! Viime keväänä vaihtamatta jäänyt vanha lyijyputki luultavasti oireilee. Alakerran asuntoon on taas tullu mancha kattoon ja yritän saada vakuutuksen periton (tarkastaja) ottamaan kantaa ongelmaan ennen lyhyttä lomaani Berliiniin ja Suomeen.

Saarella on myös useita vanhoja ja huonokuntoisia rakennuksia, joiden korjauksiin ei ole varaa. Täällä käyneet/asuvat tietävät luurankohotelleja ja kesken jääneitä rakennuskohteita. Uutisissa kerrottiin aamulla, että Teneriffan etelässä (Aronassa) on häädetty asukkaita talosta, joka on ollut sortumavaarassa.
Puertossa Belairia vastapäätä sijaitseva tähden muotoisen huoltoaseman kattorakennelmista putoili vastikään kappaleita niin, että asema jouduttiin sulkemaan.

Lämpötilat Teneriffalla ovat ”kesäisiä”, ennusteessa 19-24. Pilvet ovat roikkuneet alhaalla niin, että eilen lentoja on jouduttu perumaan tai siirtämään sekä pohjoisen että etelän kentillä.

One thought on “Chipi-chipi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *