Punterossa

Kävimme hyvien kanarioystäviemme kanssa lounaalla Punterossa Santa Cruzissa. Tämä oli jo toinen kerta tämän talven aikana, mutta paikka on niin viihtyisä vanhanaikaisine miljöineen, että siellä käy mielellään. Puntero on kalaravintola, jossa ruoka on hyvää, tuoretta, palvelu ystävällistä eivätkä hinnaltaan päätä huimaa. Meitä oli kuusi henkilöä, ja tässä luettelen mitä söimme: alkusalaattia, garbanzoa, lubina a la plancha, sama a la planca, pulpo cocido, chocos a la plancha, papas arrugadas con mojo verde, jälkiruuaksi mousse de chocolate, gofio con amaretto y huevos. Ruokaa oli riittävästi. Minun valintani oli pulpo, olin oikein odottanut saavani sitä. Hyvää oli, maukasta, eikä yhtään sitkeää.

Juomana oli tietysti vino tinto sekä vesi. Tinto on tyypillinen ruokajuoma täällä aterioilla.
Kaikki tämä maksoi noin 22€/henkilö.

Ystävät kertoivat, että mitä enemmän ääntä, sitä hauskempaa on. Mikään hiljainen paikka Puntero ei tosiaankaan ole, kattilat ja pannut kolisevat – keittiö on samassa tilassa kuin ruokapöydät – asiakkaat keskustelevat, tarjoilijat kiirehtivät edestakaisin. Punteroon ei muuten voi varata pöytiä etukäteen. Jonotussysteemi on käytössä. Me pääsimme sisään, kun tulimme hyvissä ajoin paikalle, jo ennen paikan aukeamista. Jonottajia oli vielä kun lähdimme.

One thought on “Punterossa

  1. Hei Riitta!
    Paljon kiitoksia jälleen hyvistä
    blokeistsi! Olemme varanneet matkan Puertoon huhtikuussa ja saimme hyvän vinkin sinulta, menemme heti kokeilemaan Cafe bar Gemeloksen ruokia, ollaan vaan käyty isossa Gemeloksessa, mutta tarjoilijat ovat vähän liian kiireisen oloisia ja suorastaan juoksevat pöytien välissä, se häiritsee. Hyvää kevään jatkoa sinulle ja teille! ❤😊🌻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *