Kotiin

casa

Kotiinpaluu. Matka oli pitkä ja väsyttävä, vaikka lennot olivat aikataulussa ja kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Oulusta on pitkä matka, puhumattakaan Suomussalmelta, josta serkkuni ja hänen miehensä lähtivät.

Aamulento lähti Oulusta, Finnairin aamukone. Herätys oli aikaisin, sillä eihän sitä tahdo osata nukkua, kun on aamulla lähtö. Herätys oli siis neljän-viiden maissa. Kone oli lähes viimeistä paikkaa myöten täynnä.

Helsingissä meillä oli kolmen tunnin odotus jatkolennolle. Vuelingilla sitten jatkoimme Barcelonaan, jossa taas odottelimme muutaman tunnin. Ehdimme käydä syömässä ja hieman käveleskellä jalkoja verrytelläksemme.

Jatkolento, sekin Vuelingin, lähti aikataulussa. Minulla on kokemus aiemmilta vuosilta, jolloin kone oli myöhässä kahdeksan tuntia – se oli rankka odotus.

Barcelona-Teneriffa-väli sujui sekin hyvin, tasaisesti ilman ilmakuoppia, ja tämäkin kone oli viimeistä paikkaa myöten täynnä.
Maskipakko oli molemmissa Vuelingeissa.

Kumppani oli vastassa Tenerife Nortella ja kaikki tavaratkin mahtuivat autoon, vaikka sitä hieman epäilimme. Ja painopeittoni saapui vahingoittumattomana perille.

Puoleltaöin olimme Orotavan kotona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *