Kotimatkalle

outu

Nyt olen jo palannut Ouluun, kotimatka alkamassa. Sää on lauhtunut, viime päivinä on ollut jopa muutama lämpöaste ja siis myös jäätä ja liukasta. Varovasti tulee käveltyä, sillä Suomen oloihin soveltuvia talvikenkiä minulla ei ole, kun olen täällä vain ”lomareissuilla”.

Lapsenlapsen syntymäpäivät vietettiin pienellä läheisten porukalla, ihastuttava ja rakas on tuo kaikesta kiinnostunut eläväinen 3-vuotias.

Pientä valoa tunnelin päässä näkynee jo korona-asiassa: infektion sanotaan laantuvan pikkuhiljaa ja rokotusten myötä ne, jotka sairastuvat saavat lievempiä oireita. – Kaikki saamme koronan jossakin vaiheessa, uhkailevat asiantuntijat.

Teneriffa on edelleen tasolla 4. Lennolle Espanjaan vaaditaan rokotustodistus ja täytetystä Spain Travel Health -kaavakkeesta saatu QR-koodi. Sen täyttö kävi jo rutiinilla, niin monta kertaa olen nyt korona-aikanakin Suomessa käynyt.

Tänään Helsinkiin ja huomenna Teneriffalle.

3 thoughts on “Kotimatkalle

  1. Hei Riitta! Kiitos vastauksestasi: ymmärrän hyvin. Olemme täällä 3.2. asti. Olisi mukava tavata! Ystävällisin terveisin, Annemari

  2. Hei!
    Kiitos mielenkiinnosta Teneriffalle muuttooni liittyen, mutta se on niin pitkä ja mutkikas tarina, etten halua sitä näin julkisesti jakaa enempää kuin blogissa on. Henkilökohtaisesti ja kasvokkain mahdollisesti. Ehkäpä tavataan!
    T. Riitta

  3. Mukava lukea blogiasi Riitta! Asun Oulussa, mutta olen tällä hetkellä Teneriffalla. Kaksi viikkoa vielä jäljellä, eikä kotiinpaluu houkuta. Onneksi on vielä monta päivää jäljellä täällä lumettomuudessa. Olisi mukava lukea tarinasi: siitä, miten muutit Kanariansaarille ja oletko työskennellyt täällä tms. Turvallista kotimatkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *