Kurssille?

cur

Uskaltautuisinko kurssille? Mieleni tekisi pitkästä aikaa espanjan kurssille – olen pitänyt muutaman vuoden tauon opiskelussa. Neljä ensimmäistä vuotta (talvikaudet) opiskelin kieltä Universidad Popularissa ja Vanessan kielikoulussa. Tänä kesänä olen ilmaissut kiinnostukseni sähköpostitse Puerton viralliseen kielikouluun Escuela Oficial de Idiomas. Eilen sieltä soitettiin. Pari viestiä ovat lähettäneet jo aiemmin. Emmin osallistumista koronavaaran takia, mutta koululta vakuutettiin, että kaikkia turvatoimia noudatetaan ja tarvittaessa opiskellaan etänä. Tänään menen käymään siellä; kirjautumisaika kurssille päättyy perjantaina.

Kanariansaarilla on saatu ennätys tartunnoissa viimeisen vuorokauden aikana: 816 tartuntaa, joista noin puolet Teneriffalla. Suurin osa tapauksista on nuorilla. Kanarian väestöstä 52% on nyt rokotettu kahdella annoksella. Nuortenkin rokottaminen jatkuu.

Päivän refrán: ”Quien da primero, da dos veces”, merkityksen selittää Centro Virtual Cervantes (cvc.cervantes.es) siten, että muiden edellä olo tai tapahtumien ennakointi antaa etua.

One thought on “Kurssille?

  1. Itse aloitin kielen opiskelun 2004. Viimeisestä kurssista on jo vuosia mutta netissä esim. Duolingo ohjelmaa käytän lähes päivittäin. Virastoissa en vieläkään pystyisi asioimaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *