Matkalla taas


Tapasin eilen bloginlukijaystävääni. Oli mukava ja kiinnostava keskustelutuokio. (Onkohan kolme tuntia tuokio?) Me, jotka olemme eläneet nuoruutemme 60- ja 70-luvuilla olemme edelleen – ainakin sisältä päin – niitä vanhoja hippejä, vasemmistolaisia, anarkisteja ja kapinallisiakin. Ulkokuori on vaan vähän rapistumassa mutta mitä siitä! Suremme nykymaailman menoa, oikeistolaistumispolitiikkaa, sotia ja konflikteja. Me, rauhan ja rakkauden sukupolvi!

Illalla katsoin uutisia. Åbo Academissa oli tehty tutkimus Suomen viime vaalien äänestäjistä. Yli 65-vuotiaat eivät äänestä perussuomalaisia. Eivät tietenkään, me emme ole vaihtaneet nuoruuden ideologiaamme, emmekä vaihda.

Nyt kotimatkan jatkuu. Tänään lennän Norskilla Espanjan mantereelle. En ole lentänyt heidän koneellaan sitten pandemian, koska peruuntuneiden lentojen korvaamisessa oli ongelmia ja taisi koko yhtiö olla vaikeuksissa. Toivottavasti matka menee hyvin.

Täytyy antaa positiivista palautetta lentokenttähotelli Pilotille. He hyvittivät kaksi yötä, jotka minulla jäivät käyttämättä kun edellinen matkani peruuntui koronan takia. Ne yöt vietin nyt hotellissa.

Tax free palautuksen uudesta elektroniikastani sain anottua Treminaali 2:n tuloaulassa sijaitsevalla Planet-tiskillä. Palautus maksetaan luottokorttitilille muutamassa päivässä. Tällä kertaa piti näyttää myös ”sinetöity” (= tax free -teipattu) paketti.

Teneriffalla ja Puertossa alkaa heinäkuu, juhlakuukausi. Fiestojen ohjelma on jo ilmestynyt, täytyy perehtyä siihen kunhan olen kotona.

One thought on “Matkalla taas

  1. Olen samaa ikäluokkaa, mutta minusta ei tullut vasemmistolaista kapinallista tai muuta sellaista kun jatkuvasti sain kuulla sukulaismiesteni olleen sotahulluja jotka asein lähtivät ihannemaata Neuvostoliittoa ja sen auvoa vastaan. En kuunnellut Agit propia vaan Iltatuulen viestiä. Minutkin jatkuvasti haukuttiin pystyyn kun Suomen veteraaneja ja sotainvalideja puolustin. Onneksi nyt ajatus heistä on muuttunut, kunnia annettu, mutta monelle liian myöhään. Siihen en ota kantaa miten onnellista elämämme olisi jos olisimme osa naapurimaata tai sosialistinen Suomi. Tämäkään ei ole poliittinen kannanotto, inhimillinen kokemus vain. Joka tapauksessa Kanarian blogisi on parhain. Rauha maailmaan, rauha Ukrainaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *