Kotona


Olen kotona taas. Puertossa on näin kesäaikaan paljon nuoria, harmaapäiset ovat vähemmistöä – toisin kuin talvella. Koko heinäkuu on juhlakuukausi kaupungissa, kuten jo aiemmin mainitsin. Ison kirkon edustalla on taulu, josta löytyy tapahtumien ohjelma ja paitsi uskonnollisia, myös muita esim musiikkitapahtuma on paljon. Sen kyllä kuuli jo illalla, kun muellelta kaikui musiikki kun olin jo nukkumaisillani. Vastamelukuulokkeet muuten auttoivat paljon, yllätyin. – Ja nuoriso kuului saapuvan juhlista aamulla kuuden aikoihin kun olin jo aamuteellä parvekkeella.

Sain vihdoinkin avata uuden IPadini. Tekniikka kehittyy! Tietojen siirto oli helppoa uuden ja vanhan laitteen välillä, ne tekivät sen Wi-Fi-verkossa eikä minun tarvinnut tehdä itse juuri mitään. Vastamelukuulokkeet tulivat samassa kaupassa, siis uudet nekin. No, tinnitukseen ne eivät auta tietenkään.

Oli nautinto käydä kävelyllä kaupungilla rantaa pitkin. Lämmintä, kaunista, paljon katseltavaa. Päivälämpötila oli eilen noin 28˚ C varjossa, mutta mereltä puhalteli ajoittain lempeä tuuli. Kaupunkia koristellaan jo Virgen-juhlintaa varten. Muellelle oli rakennettu esiintymislava. Ihmisiä oli paljon liikkeellä.

Minulle oli sittenkin postilaatikossa ilmoitus äänestysdokumenttien saapumisesta Puerton postiin. Harmi, olin ehtinyt jo lähteä lomalle, kun ne olivat tulleet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *