Paisajes

image

Näkymiä La Orotava – Puerto de la Cruz – La Laguna – matkan varrelta. Yläkuvissa on Teide, jonka kuvaminen on monesti sekuntipeliä, pilvet peittävät huipun nopeasti. Siispä pyrin kuvaamaan tämän ylpeydenaiheemme aina, kun on mahdollista.
Keskimmäisissä kuvissa on Orotavaa ja Puertoa ja alakuvassa eilinen auringonlasku kultareunaisin pilvin Lagunassa. Binterin kone oli juuri laskeutumassa.

Uima-altaallemme kävi lopulta niin, että noin kaksi neliömetriä laattoja irtosi. Tätä kirjoitettaessa miehet ovat työssä sitä korjaamassa. Onneksi sää on nyt pilvinen, etteivät loput laatat ole vaarassa.

Vaikka on pääsiäisviikko, emme ole käyneet katsomassa kulkueita ollenkaan. Onhan ne nähty jo viitenä vuotena – samoja pyhimyksiä siellä kuljetellaan – ja nyt on tämä oma talo, joka menee harrastuksissa ylitse muiden. Ja sitäpaitsi työtä riittää kaiken kunnostamisessa ja ylläpitämisessä.

2 thoughts on “Paisajes

  1. Hei!
    Minulla ei ole tilastoa sateista, mutta se, että joka päivä olisi satanut, ei pidä paikkaansa. On totta, että kulunut talvi on ollut viileä ja sateitakin on saatu. Mutta vuodet eivät ole veljeksiä, ensi talvi on jo parempi!
    Täällä meillä Pohjois-Teneriffalla on hyvä asua ja aina meillä on lämpimämpää kuin Suomessa. Ei lunta, eikä liukkaita.
    Terveisin Riitta

  2. Vietimmemyös viime talven etelä-teneriffalla ja olen seurannut kotisivuasi. Onko ainulla tilastoa, kuinka monena päivänä viime talvena satoi pohjoisessa.
    Tapasimme nimittäin n.80 kymppisen pariskunnan Reina kentällä, lähtiessämme kotiin ja kertoivat, että oli viimeinen talvi pohjoisessa, joka päivä satoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *