Pikakäynti Santa Cruzissa

Qui

Kävin Santa Cruzissa ensimmäistä kertaa pariin vuoteen, sillä korona-aikana sinne ei haluttanut mennä ollenkaan. No, nytkin kävin vain Intercambiadorin (linja-autoaseman) lähistöllä vastaanotolla Quironsaludissa. Sielläkin ensimmäistä kertaa.
Meillä Puertossa ja Orotavassa eivät kaikki lääketieteen erikoisalat ole edustettuna, mutta on helppoa Titsan kyydissä ajella pääkaupunkiinkin.

Titsat olivat kumpaankin suuntaan aivan täynnä ja turisteja enimmäkseen. Huomaa, että matkailijoita on liikkeellä: saksaa, englantia, suomea, ruotsiakin kuului.

Sairaaloiden urgenciat (päivystysvastaanotot) ovat vaikeuksissa, sillä potilaita on liikaa, eikä jatkosijoituspaikkoja löydy. Korona-aika jätti – ilmeisesti kaikkialla – hoitovelkaa ja nyt jylläävät hengitystieinfektiot täyttävät päivystykset.

Loppuviikolle luvataan voimakkaita tuulia ja aaltoja: borrasca Atlantilta on lähestymässä. Turisteja saisi taas varottaa meren iskuista aallonmurtajille (golpe del mar)!

One thought on “Pikakäynti Santa Cruzissa

  1. Oltiin vuosi sitten Santa Cruzissa viikon lomalla. Siellä noudatettiin tiukasti maskisuosituksia takseissa ja kaupoissakin. Poikettiin Puerto de la Cruzissa, siellä oli paljon lepsumpaa. Oli kiva kaupunkiloma, tosin Ukrainan sota alkoi sillä viikolla ja hotellissa oli ukrainalaisia vammaisurheilijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *