Sadetta

llu

32. karanteenipäivä

Meillä on satanut rankasti yöllä. Havahduin aamuyöstä hereille kovaan sateen ropinaan. Nyt aamulla sataa edelleen, mutta vähemmän.

Tänään odotan taas mercadillon vihannestoimitusta. Onpahan syy kerran viikossa aamulla piirtää silmät päähän ja pukeutua. Muut päivät olen kuljeksinut yöpaidassa.

– Myös Espanjaan/Kanarialle toimitetuissa kasvosuojuksissa on ollut huonolaatuisia ja käyttökelvottomia tuotteita, joita on jouduttu palauttamaan. Kiinasta toimitettuja nekin. Ei voi kun ihmetellä näitä valtioiden tekemiä outoja hankintoja. Korruptio ja mafia, siinäkö syy?

– Etelän lentokentän lähistöllä on parkkeerattuna ja siis käyttämättöminä 70 000 henkilöautoa, jotka ovat olleet vuokra-autoina turismikäytössä. Uskomaton määrä: autoja silmänkantamattomiin. Canarias7 ja aamutelevisio ovat näyttäneet niistä kuvia. Hyvää asiassa on se, että pakokaasut vähenevät nyt tällä liika-autoistuneella saarella.

4 thoughts on “Sadetta

  1. Hola, löysin Antena 3:n sivuilta tilaston vuodelta 2019. Silloin Teneriffalla oli 821 ajoneuvoa 1000 asukasta kohti. Diario de avisos on julkaissut v. 2018 tiedon, että saarella on 1004 000 asukasta ja 776 000 ajoneuvoa.
    Nyt näiden tietojen perusteella parkkeerattuna olisi noin kymmenesosa saaren autoista.
    Riitta

  2. Tiedätkö, kuinka iso osuus saaren kaikista autoista tuo käsittämätön 70 000 autoa on?

  3. Täällä Barcelonassakin on kaikki kiinni, ei tunnista samaksi kaupungiksi kuin pari kk sitten. Jaksamista karanteeniin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *