Tuomet kukkivat. Kirjoitan tätä Pekurin kirjastossa, joka on keskeisellä paikalla Oulun keskustassa.

Olen viettänyt viikonlopun lapsenlapsen kanssa: vauhtia, leikkejä ja keskusteluja on riittänyt. Neljävuotias on oivaltava, kyselee sanoja ja ilmauksia, joita ei ymmärrä. Leikeissä on selvästi pidempi juoni kuin vielä vuosi sitten. Nukkuminen ei ole ollenkaan mukavaa ja syömäänkin ehtii vain pikaisesti leikkien välissä. Mummo kyllä haluaisi viettää siestan tai päiväunet, mutta lapselle se ei tule kysymykseenkään: hyvän leikkiajan tuhlausta se olisi!

Tänään majoitun loppulomaksi airbnb-asuntoon. Tarvitsen välillä omaa rauhaa ja aikaa. Lapsi on puolet ajasta äidillään, silloin mummo on ”vapaalla”. 

***********

Espanjan ja siis myös Teneriffan vaalit menivät huonosti! Valtakunnan tasolla PP (~kokoomus) ja  VOX (äärioikeisto) menestyivät. Sama suuntaus kuin Suomessa, jossa kokoomus ja persut olivat suosittuja. Tästä ei hyvä seuraa! 

PSOE (sosialidemokraatit) menestyivät kohtalaisesti, mutta absoluuttista enemmistöä he eivät saaneet missään. 
Podemos menetti edustajansa maan parlamentissa. Surullista ja harmillista.

Kanarian parlamenttiin PSOE sai 23 paikkaa, Coalición Canarias CC (~keskusta) 19 paikkaa, PP 15 paikkaa, Nueva Canarias 5, VOX 4, Agrupación Sosialista Gomera 3, La Agrupación Herreña Independiente (hierrolainen ryhmä) 1.

 

2 thoughts on “

 1. Hei Katariina,
  Minä etsin lennot yleensä suoraan lentoyhtiöiden sivuilta, harvemmin matkojen hakukoneilla. Talviaikaan saarille (ja takaisin) lentää suoria lentoja, kesäisin on lennettävä pompuilla (välilaskuilla), niitä suosin kyllä myös talvella.
  Joskus myös matkatoimistojen sivuilta löytyy lentoja yhteen suuntaan edullisesti, mutta niitäkin olen käyttänyt harvoin.
  T. Riitta

 2. Hei Riitta!
  Matkustan Teneriffalle vuosittain. Minua kiinnostaa tietää miten sinä etsit lennot Suomeen talviaikaan?

  T: Katariina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *