Matkalla taas

Tila

Paluumatka kotiin: Lähijunalla Tikkurilaan, sieltä vaihto lentokentän junaan, sitten kentälle terminaaliin. Paljon puhuttuja turvatarkastusjonoja oli, mutta ne etenivät kohtalaisen ripeästi. Norwegianin kone oli lähes täysi ja kulki aikataulussa, hieman edelläkin, sillä saavuimme Malagaan kymmenisen minuuttia etuajassa.

Olin oppinut edelliskerrasta, että menin suoraan lähtökerrokseen ja Vuelingin facturación -tiskille. Minulla ei taaskaan ollut ruumaan menevää matkatavaraa, mutta se certificado de viaje, josta jo monesti olen maininnut, täytyi taas näyttää, jotta sain tarjeta de embarquen. Nyt prosessi sujui ongelmitta.

Koska minulla oli noin kuusi tuntia aikaa, menin toiveikkaana lounge -jonoon ja nyt pääsin ja ehdin sinne! Olen nauttinut loungen antimista nyt muutaman tunnin: runsas ja koko ajan täydentyvä valikoima tapasannoksia, viinejä ja cavaa! Luksusta – ja edullisempaa kuin se, jos olisi kaiken ostanut tuolta alakerran baareista.

Tätä kirjoitan loungessa, tablettia, älykelloa ja kännyä ladaten. Parin tunnin kuluttua lähtee lento Tenerife Nortelle. Toivotaan, ettei käy niinkuin viimeksi, kun pilvisyyden takia kone joutui laskeutumaan poikkeuksellisesti etelän kentälle.