Alcampo

Tila

laguna

Eilen, pilvisenä ja sateisena päivänä, kävimme tutustumassa Lagunan Alcampoon; alakerrasta löysimme keilahallin (siellä oli myös monenlaisia muita pelipaikkoja ja useita ravintoloita). Joskus ”vapaapäivänä” voisi mennä kokeilemaan keilaamista. Nyt halli oli, aamupäivästä, aivan tyhjä pelaajista.

P.S.
Valle Luzissa alkoivat eilen Tomasin omat ”suomalaistanssit”. Keskiviikkoisin ja perjantaisin soi elävä musiikki, pääsymaksua ei ole ja juomista saa arpalippuja. Tanssiaika on 18.30 – 21.30. Sinne mennään uudestaan!

Itsepalvelukassa

Tila

caja

Koekäytin eilen Al Campon itsepalvelukassaa. Se oli helppoa, eikä tarvinnut jonottaa. Koneesta voi valita kieleksi joko espanjan tai englannin ja se antaa ohjeita kirjallisesti ja puhumalla. Laite lukee viivakoodin ja maksaa voi con efectivo o tarjeta – käteisellä tai kortilla.

Joulu Al Campossa

Tila

Eilen, Día de la inmaculada concepción -fiestana, ihmisiä tungeksi Al Campossa jouluostoksilla. Ruokapuolelle ei ollut menemistä, jonot olivat niin pitkät. Joulupukki oli paikalla; tänä vuonna en enää tiukannut häneltä joulupukin kotimaata, kun viime joulunakin vastaus oli väärä.

Vihjeenä (kuva jäi ottamatta) Puertossa asujille/kävijöille: El Corte Inglésin poistopiste on El Trompon (= Al Campon vieressä)  alakerrassa. Edullisia vaatteita ja kodintavaroita!