Certamen de arte

Tila

Cer

Osallistuin eilen Puerto de la Cruz en flor -tapahtuman maalauskilpailuun, joka oli CIT:n turistitoimiston organisoima. Maalausaika oli lyhyt, vain neljä tuntia, mutta kauniita töitä oli valmistunut. Töiden katselmus ja palkintojen jako olikin yllättäen järjestetty, suojaetäisyyksin. Paikka oli Café Lidon alapuolella, merivesialtaiden kupeessa. Tässä salissa toimi yksitoista vuotta sitten yksi ”Kopukka”, Caballo Blanco, turistien, suomalaistenkin, suosima tanssipaikka, joka on sitten muuttanut monta kertaa ja ilmeisesti jo loppunutkin.

Kaikki muut osallistujat olivat paikallisia, tai ainakin espanjaa puhuvia. Minä olin ainoa extranjera. Aiempina vuosina on ollut mukana muitakin muunmaalaisia.

Lämmin päivä, +28 meillä Orotavan mittarissa.

Katutaidetta

Tila

image

Puerto de la Cruzissa tapahtuu: Kaupungissa on meneillään Festival Mueca, johon liittyen esityksiä on monessa paikassa kaupungilla, mm. Plaza de Europalla. Kuvan hauska suojatiemaalaus löytyi Calle La Hoyan ja Avenidan risteyksestä.

Kotipäivä

Tila

arbol

Kotipäivä ja maalauspäivä. Minä niin rakastan rauhallisia kotipäiviä, jolloin ei tarvi lähteä mihinkään ja saa tehdä omia juttuja. Tällainen kuva tuli tänään (vernissaamatta vielä). Huomenna lisää…

P.S. Enkä sitten mennyt sinne teatterikurssille, kun olen kuitenkin enemmän omissa oloissani viihtyvä enkä ollenkaan ekstrovertti.

Värejä

Tila

image

Tänään kuulimme taidepiirissä mielenkiintoisen esityksen Cretacolor –taidemateriaaleista, historiaa kynien valmistuksesta ja saimme tietoa myös kaikkien tuntemista Koh-I-Noor -kynistä. Ensi viikolla kokeilemme Cretacolor -tuotteita käytännössä. Toivottavasti esitys uusitaan syksyllä: paljon uutta opittiin! Valitettavasti vain osa ryhmäläisistä oli paikalla, koska monet ovat jo lähteneet Suomeen.