Baile de Magos

Tila

baile

Eilen vietimme mukavan illan hyvässä seurassa, perinneasuihin pukeutuneena, maukasta ruokaa (savulohta, riimihärkää, salaatteja) ja viiniä nauttien Plaza de Europalla Baile de Magosissa. Espanjan oppitunnit tulivat samalla: ryhmässämme oli ystäväpariskunta Santa Cruzista ja suomalaisystävistämmekin moni osasi kieltä, joten puhuimme melkeinpä vain espanjaa (kanarialaisella murteella). – Televisión Canaria haastatteli meitä juhlassa. Nyt odotamme jännityksellä sitä, milloin nauhoitus näkyy tv:stä, toivottavasti huomenna aamulähetyksessä.

Baile de Magos

Tila

image

Paljon väkeä oli illalla Plaza de Europalla! Kaikki olivat tietysti puettuina perinneasuihin ja valtaisa määrä ruokaa ja juomaa oli mukana. Ihmettelimme sitä ruokakattiloiden määrää! Ensi vuonna otamme muutaman mukaan itsekin, nyt jouduimme tyytymään eväsvoileipiin (mutta hyviä olivat nekin). Juhlaväki tanssi ayuntamienton edessä orkesterin tahtiin ja baile jatkui ties kuinka pitkälle yöhön.

Mesa

Tila

image

Tässä on varaamamme pöytä. Eväät on tehty, nyt siestalle, että jaksaa illalla juhliin. Nähdään siellä! 🙂

Mañana

Tila

image

Tänään haettiin lippu huomista varten. Huomenna illalla menemme Plaza de Europalle viettämään iltaa Cena Canarian ja Baile de Magosin merkeissä. Pöytä on varattu kymmenelle, joten jos joku vielä haluaa seurueeseemme, mukaan mahtuu. Ehtona tilaisuuteen pääsemiseen on, että täytyy pukeutua kanarialaiseen perinneasuun. Syömiset ja juomiset otamme mukaan. Tuleepa sitten nähdyksi tämäkin perinne.