Noche en blanco

Tila

nocheenblanco

Eilen illalla vietettiin Puertossa perinteinen Noche en blanco. Tarjonta oli monipuolista, mm. vanhojen autojen näyttely, rummutusta…

nocheenblanco2

…ruokaa ja juomaa, radio-ohjelmaa, rokkia ja paljon muuta. Ihmettelen, mistä Puertoon pölähtää aina kaupunki täyteen väkeä tällaisten tapahtumien aikaan.

Ayer estuvimos en Noche en Blanco en Puerto. La fiesta incluió monton de cosas para divertitse y la ciudad estaba llena de gente.

Noche en blanco

Tila

Illalla – ja yöllä – noche en blanco jatkui eri paikoissa. Minua sykähdytti autonäyttelyssä vanha mini, jollainen  isälläni oli 70-luvun vauhteesta lähtien (ja monta miniä sen jälkeen).

Hyvien ystävien seurassa vietimme sitten iltaa Azucarissa, siellä on perinteisesti hyvät ja halvat kuubalaiset mojitot.

Nuorisoa oli paljon liikkeellä, osa valkoisissa vaatteissa (en blanco), mutta osa myös mustissa. Tässä yksi tyttöryhmä, joka halusi tulla kuvatuksi.

 

Noche en blanco

Tila

Tänään on Puertossa Noche en blanco -tapahtumapäivä. Olin ilmoittautunut opastetulle kaupunkikierrokselle. Yllätyksekseni sain privaattiopastuksen, sillä muita osallistujia ei tullut paikalle. Tytöt, vuoden turismikoulua käyneet, kierrättivät minua tunnin ajan kaupungin keskustan nähtävyyksillä: hyvä espanjan oppitunti minulle ja harjoittelua tytöille!