Calima ja ale

Tila

calima

Calima Afrikasta saapui ja meillä on lämmintä. Näethän Teiden silhuetin kuvassa caliman takana?
Alennusmyynnit jatkuvat; täällä on tapana, että ensin on primeras rebajas, sitten secundas ja terceras rebajas. Nyt oli jo menossa toinen tai kolmas alennus, hintoja alennettiin edellisestä. Kävin kiertelemässä Orotavan La Villa- ja El Trompo-ostoskeskukset. Vaikka hinnat ovat edullisia, ongelmana on löytää puuvillavaatteita (suurin osa on polyesteriä tai muuta tekokuitusekoitusta) ja nahkakenkiä (suurin osa tekonahkaa).

Rebajas

Tila

rebajas

Alennusmyynnit ovat alkaneet. Kävimme La Lagunan Alcampossa ja siellä oli niin pitkät jonot kassoille, että katsoimme parhaimmaksi tulla toisella kertaa.

Sen sijaan ensimmäisen (isomman) kuvan elektroniikka- ja kodintarvikeliike Drágica La Verassa, päätien varrella, on hyvän ja asiallisen palvelun liike. Jos tarvitsee varaosia keittiökoneisiin tai -välineisiin, sieltä niitä voi tilata ja tuote saapuu kohtalaisessa ajassa. Olemme tilanneet aiemmin astianpesukoneen aterintelineen (siis minne veitset, haarukat ja lusikat laitetaan) – asunnonmyyjäsakemannit kun ottivat senkin ”vahingossa” mukaansa (lo siento alemanes, todos no son iguales). Nyt tilasimme uunipellit, koska yksi kärsi kinkun ylikypsäksi paistamisesta liikaa.

Alennusmyynnit

Tila

rebajas

Juhlien jälkeen alkoivat alennusmyynnit, rebajas. Al Campossa oli alennushintojen lisäksi aiempaa vähemmän liikkeitä: monet ovat sulkeneet ovensa. Lieneekö talouden kriisin vaikutusta?