Tiistai

Tila

mar

Kuvat: Puertossa ”ison kirkon” puiston laidassa olevan Tomas de Iriarten koulun oppilaille on laajennettu aluetta puiston puolelle aidatulle alueelle. Etäisyysmääräykset ovat ilmeisesti syynä. Yleensä lapset ovat kouluissaan korkean aidan ja lukitun portin takana. Mascarilla näyttää olevan kaikilla lapsilla.

Kävin myös uusitussa Martianezin kauppakeskuksessa. Kuva on ovesta ulospäin, kun kaupoissa ei sinänsä ole mitään erityistä kuvattavaa. Liukuportaiden turvaetäisyys määritellään neljäksi portaaksi, huomasin.

Päivän refrán: ”Buenos y malos martes los hay en todas partes” (Kaikkialla on hyviä ja huonoja tiistaita). Suomeksi voisi olla: ”Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin”.

Kanarioita

Tila

tiendas

Tänään on vuorossa kaksi ei-maksettua mainosta. Syy tähän on se, että nämä molemmat liikkeet ovat kanarialaisten omistamia, niissä on ystävällinen palvelu, eivätkä ne kuulu mihinkään ”mafiaketjuun”, jossa asiakkaita huijataan.
Ensimmäisessä kuvassa on El cirujano de su calzado, (= Kenkienne kirurgi), suutariliike Orotavassa linja-autoaseman ja Hiperdinon yläpuolella. Korjautimme kengän, odottelimme tovin, useita asiakkaita kävi ja kaikki toimenpiteet näyttivät maksavan neljä euroa. Mennään toistekin.
Toisessa kuvassa on Puerto Viejo -kadun elektroniikkaliike Digital Canarias. Omistaja on kanario, tilaamani tabletin funda tuli sovitusti ja sopuhinnalla. Luotettavaa palvelua; monia muita elektroniikkaliikkeitä Puertossa kannatta varoa.

Ystävällistä palvelua

Tila

Sain ystävällistä palvelua näissä liikkeissä: Arte La Peñita ja Photo & Print Calle San Felipellä. Arte La Peñitalla on myös facebook -profiili, olemme ystäviä :).

Nyt on kirjansidontakurssille ja taidepiiriin tehty materiaalihankintoja.