Exposaldo

Tila

exposaldo

Santa Cruzissa on meneillään Exposaldo-messut, jotka ovat avoinna vielä huomenna maanantaina klo 11-21. Paikka on messuhalli, Recinto Ferial de Tenerife ja pääsymaksu on vain euron. Myytävänä on taas kaikkea mahdollista tarpeellista ja tarpeetonta. Messut järjestetään vuosittain, yleensä näin marraskuun alussa ja tapahtumassa käy paikallista väkeä paljon enemmän kuin turisteja.

Exposaldo

Tila

exposaldo

Santa Cruzin messuhallissa on meneillään Exposaldo -messut, jotka ovat avoinna päivittäin 11.11. saakka. Esillä ja myytävänä on taas kaikkea autoista lemmikkihiiriin ja kaikkea siltä väliltä. Jalkojenhierontalaite tuli hankituksi – ja hieman uusia vaatteita.

Exposaldo

Tila

Exposaldo

Santa Cruzin messuhallissa (Centro Internacional de Ferias y Congresos) oli tänään viimeistä päivää auki Exposaldo -messut, jossa myytiin taas kaikkea mahdollista. Vaatteitahan naiset aina etsivät, mutta ongelma ei poistu: vaikka kaapit pursuilevat vaatteita, koskaan ei löydy sopivaa päällepantavaa ilman hankalaa sovitus/peilausoperaatiota. Miehillä on helpompaa, he vain laittavat vaatteet päällensä.

Exposaldo

Tila

Santa Cruzissa on meneillään Exposaldo -messut Centro Internacional de Ferias y Congresos de Tenerife -hallissa, jossa on neljän päivän aikana myytävänä kaikkea mahdollista autoista koruihin. Vaatteita ja kodin tarvikkeita oli esillä paljon. Meillä mukaan tarttui uusi printteri (entinen on tehnyt lakon). Carioca-kahvia tuskin saisi mainostaa Suomessa.